Inloggen
Je bent hier: printservice
PRINTOPDRACHT

 

Bestand doorsturen? Dat kan. Om problemen met versies en instellingen te voorkomen is het sturen van een pdf-bestand het meest betrouwbaar. Hierdoor blijven uw instellingen en indelingen van kracht en worden ze niet beïnvloed door onze computerversies of programma's. Voor andere bestands-vormen is het verstandig vooraf te overleggen.

Indien u een bestand verstuurt is het verstandig om ons telefonisch te informeren zodat we kunnen overleggen over de verwerking van uw opdracht en starten met de productie. Tel. 0485 - 381590.

info@hendriksbkv.nl

Printen en kopieëren in kleur of zwart/wit

Met onze moderne apparatuur vervaardigen wij kopieen en prints in kleur of zwart/wit van hoge kwaliteit tot A3 formaat. Afdrukken op verschillende papierkwaliteiten, zoals zwaarder of gekleurd papier, bieden mogelijkheden om het document op de gewenste wijze te kunnen gebruiken. Het digitaal aanleveren van bestanden kan plaatsvinden via USB-stick, Cd of het sturen naar ons mailadres. Dat geeft het beste resultaat en de mooiste kwaliteit. Natuurlijk is een papieren origineel of foto geen probleem. Nadat de afdrukken zijn vervaardigd kunnen deze verder worden afgewerkt zoals inbinden of lamineren. Informeert U ook eens naar de mogelijkheden van het vervaardigen van boekjes of het scannen en het digitaliseren van documenten. Het kan u veel gemak opleveren en kosten besparen.

Gebruiksovereenkomst
home  |  openingstijden  |  printservice  |  kantoorartikelen
(C) 2011-12 / Hendriks boek- en kantoorvakhandel